Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Kinderastma.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Kinderastma.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

jantine

Geschreven op: Maandag 18 Februari 2008 om 11:40
Ongepast of beledigend?

hallo allemaal,

wij hebben een dochter van bijna 4 die erg last heeft van haar longen,
ze heeft dan ook een onderhoud 2x per dag seretide zonodig 6x per dag ventolyn,
Daarbij heeft ze nog gekregen van de kinderarts uit het wkz te Utrecht Bactrimel 2x op een dag 4 ml. Dat heeft ze al vanaf 12 oktober tot 11 maart.
daarbij heeft ze ook nog voor 3 weken een kuur gehad amoxilline.
Ze heeft erg last van warmte verschillen dus vooral met koud weer van binnen naar buiten en benauwde ruimtes. Klaagt vaak over een zere buik.gaat dan wit zien eet slecht.er zijn ook fotos gemaakt en daar zien ze (littekenweefsel) erg onrustige longen. Wie herkent dit? een ochtendje school is voor haar een hele opgaaf! 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: wendy op Zondag 2 Maart 2008 om 09:16 Ongepaste reactie?

hallo,
Ik herken dit helemaal.Mijn dochter van 4 heeft dus al 3,5 jaar ventolin.En al zo vaak een amoxilline kuur gehad dat die niets meer doet(ja alleen haar gebit aantasten)Deze kuur heeft ze in december nog gehad en ddus niet geholpen.Nu heeft ze voor 2 weken geleden bactrimel gehad en het heeft ook niets gedaan.En precies wat jij schrijft klaagt over buikpijn ziet spierwit en eet heel slecht.Maar de dokter wil haar geen onderhouds pomp geven.(maar wel de nodige antibiotica)wat dus geen donder doet.Maar moet jou dochter ook veel hoesten?En als ik haar de ventolin geef dan spuugt ze naar een kwatier alles eruit gepaard met veel slijm.


Geschreven door: jantine op Dinsdag 25 Maart 2008 om 14:18 Ongepaste reactie?

Bedankt voor de reactie, nee onze dochter hoest niet en spuugt ook niet de ventolyn eruit. Ze is nu 3 weken gestopt met seretide en ventolyn, wel 2 x op een dag bactrimel. vandaag weer naar wkz geweest, nog steeds littekenweefsel ze weten het niet zo goed maar de klachten blijven ze heeft ook weer een longtest gedaan was iets slechter als de vorige keer. over een maand weer terug. ik zit nu aan een homeopaat te denken wie weet kan die iets meer.
Heeft jou dochter nog steeds bactrimel, en hakklet jou dochter ook met praten met vriezend weer?


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Kinderastma.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)