Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Kinderastma.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Kinderastma.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

jacqueline

Geschreven op: Woensdag 8 April 2009 om 13:28
Ongepast of beledigend?

mijn dochter is 4 jaar en is vorige week opgenomen in het ziekenhuis met een zware astma aanval dit was haar eerste keer, nu heeft zij ook een huisstofmijtallergie en probeer ik wat informatie te verzamelen over waar ik de materialen kan kopen tegen huistofmijt bv alles voor het bed. Kan iemand mij hierbij helpen? ben zelf wel op zoek maar ja je weet hoe dat gaat als je voor het eerst alles op moet zoeken. Ook zou ik wat meer informatie willen over omgaan met astma en hoe ik er het beste over kan hebben met mijn dochtertje. alvast bedankt jacqueline 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Karin op Woensdag 22 Juli 2009 om 09:17 Ongepaste reactie?

Hoi ik zag je berichtje toevallig, mijn dochter is inmiddels 19 en is niet meer benauwd maar toen ze klein was had ze ook huisstofmijtallergie. wat toen hielp was haar kamer wekeljks met dettol schoonmaken, matrashoes kopen(op de markt) spec. voor allergieen, gordijnen wekelijks wassen, geen boeken en geen knuffels, want daar zit zoveel in.Kortom je blijft schoonmaken. Later kreeg mijn dochter hele zware huiduitslag(acne) ook als reaktie en nu is het allemaal goed onder controle, behalve als ze ergens komt waar niet goed schoongemaakt wordt.
Sterkte, Karin


Geschreven door: Andrea op Zondag 17 Juni 2012 om 21:27 Ongepaste reactie?

Wij gebruiken idd ook Dettol, alles nat afnemen en blijven luchten.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Kinderastma.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)