Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Kinderastma.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Kinderastma.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Patty

Geschreven op: Woensdag 2 Juni 2010 om 21:15
Ongepast of beledigend?

Ik ben de moeder van een dochtertje van 9 mnd (09-09-09 geboren). Sinds deze week heeft de kinderlongarts bevestigd dat zij uitgaan van Astma bij mijn dochtertje. Ze is al enige tijd benauwd en is erg verkouden. Ook zit zij sinds gister helemaal onder de uitslag.
Ze had al een aantal allergieen waar wij vanaf wisten, maar daar houden wij altijd rekening mee. Nu zijn we dus opzoek naar hetgeen wat die eczeem veroorzaakt!
Vandaag moesten we bloed laten prikken in het JKZ, zo zielig! En heeft ze een inhalator (puf) gekregen met Qvar en Ventolin. Over 2 weken is er pas verschil te merken van de Qvar. De Ventolin is echter wel direct aangeslagen. Ze ademt nu een stuk rustiger (ze slaapt). Ze zaagt niet, hakkelt en piept niet! Dit geeft een rustiger gevoel...
Ik ben alleen opzoek naar mensen die ook een kind hebben van ongeveer dezelfde leeftijd als mijn dochter die (mogelijk) Astma hebben! Dit om adviezen etc uit te wisselen! 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Kinderastma.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)