Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Kinderastma.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Kinderastma.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

marian

Geschreven op: Zaterdag 19 Februari 2011 om 11:00
Ongepast of beledigend?

Heeft iemand ervaring met het gebruik van singulair 5 mg. Posiieve en negatieve ervaringen zou ik willen weten. Is het gedrag van het kind veranderd in een druk levendig kind naar een rustig maar toch ook wel levendig kind. Mijn zoon is van de week hier mee begonnen was altijd springerig en is nu een stuk rustiger. Graag ervaring hierover.

GRoeten marian 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: cynthia op Vrijdag 1 Juli 2011 om 11:28 Ongepaste reactie?

Hoi Marian,

Mijn zoon van bijna 10 jaar gebruikt al 4 jaar singulair van 5 mg. Ik geef de pil ''s avonds aan hem want dat is de beste tijd. Singulair is en zwaar medicijn en hij gebruikt daarnaast ook nog aerius. Hij wordt er erg moe van en ik geef het dus een uur voordat hij naar bed gaat. zo kan de medicijn goed inwerken en heeft hij geen last van vermoeiheid. als je nog vragen hebt dan hoor ik het wel.

succes.

Cynthia


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Kinderastma.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)