Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Kinderastma.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Kinderastma.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Marco

Geschreven op: Maandag 20 Juni 2011 om 21:32
Ongepast of beledigend?

Graag wil ik jullie op de hoogte brengen van de webshop die ik zeer recentelijk ben gestart met de verkoop van speciale ''Astma en Allergievriendelijke knuffels (www.pufknuffels.nl).

Toen onze jongste dochter onlangs astma bleek te hebben moesten tot haar grote verdriet veel van haar knuffels weg. Geen van de grotere knuffels bleek goed bestand tegen een wasbeurt in de wasmachine. Gelukkig was ze bijna jarig! Boven aan haar verlanglijstje stond dan ook: een grote knuffel die ik wel mag hebben met mijn allergie en astma.
Geen probleem dachten wij. Even googelen en bestellen!

Dat viel tegen, er bleken in Nederland eigenlijk nauwelijks allergievriendelijke knuffels verkrijgbaar te zijn (goed wasbaar, hypo-allergeen materiaal en vulling). Ook navraag bij bekende leveranciers leverde niets op.

Uiteindelijk wisten we uit Amerika een knuffel te bemachtigen met het asthma & allergy friendly keurmerk. Ilse was er helemaal gelukkig mee.

Van het een kwam het ander...

In het Amerikaanse ''Kids Preferred'' hebben we een leverancier gevonden die een behoorlijk assortiment aan astma en allergievriendelijke knuffels kan leveren. Al deze knuffels hebben het ''Asthma and Allergy Friendly'' keurmerk van het Amerikaanse en Canadese astmafonds.

Neem een kijkje in de webshop en geef het bericht door zodat nog meer ouders en kinderen weten dat er wel degelijk geschikte knuffels zijn om in bed te hebben, zonder dat je het benauwd krijgt. 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Kinderastma.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)