Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Kinderastma.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Kinderastma.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Universiteit Utrecht

Geschreven op: Donderdag 5 April 2012 om 13:41
Ongepast of beledigend?

Beste allemaal,

Mijn naam is Ilja en ik werk als student/onderzoeker mee aan een onderzoek van de Universiteit van Utrecht over hoe ouders kinderen met astma of een andere longziekte ervaren.Voor het onderzoek is de bijdrage van ouders van kinderen (4 t/m 12) met astma of een andere longziekte erg belangrijk! Ik zou u daarom graag willen vragen onderstaande tekst eens door te lezen en eventueel de zelftest in te vullen. Hartelijk bedankt!

Aangeboden: Zelftest voor ouders van kinderen met astma of een andere longziekte

Oproep van Universiteit Utrecht

De Universiteit Utrecht nodigt ouders van kinderen van 4 tot 12 jaar met astma, COPD of andere longziekten uit om een zelftest in te vullen over hoe zij hun kind en zijn/haar mogelijkheden zien. Met deze zelftest krijgt u als ouder meer inzicht in hoe u uw kind ziet en helpt u de wetenschap in onderzoek naar hoe ouders kinderen met astma of een andere longziekten ervaren.

Wie kan meedoen?
Ouders van kinderen (4 t/m 12 jaar) met een klinische diagnose astma of andere longziekte.

Wat houdt het onderzoek in?
U vult een online vragenlijst in van 5 Š 10 minuten over hoe u uw kind en de opvoeding van uw kind ervaart. Aan het einde ontvangt u een individuele uitslag met feedback en tips over hoe u als ouder uw kind ziet. De ingevoerde gegevens worden (volledig anoniem) door de Universiteit Utrecht gebruikt voor verdere ontwikkeling en verbetering van de test.

Vergoeding
De test is gratis, er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan dit onderzoek.

Interesse?
Via deze link http://tinyurl.com/hoezieikmijnkindlongforum kunt u t/m begin mei gratis de zelftest doen. Aan het einde van de test ontvangt u individuele uitslag en feedback over hoe u als ouder uw kind ziet.

Meer informatie:
Dr. Sander Thomaes
T: S.Thomaes@uu.nl
E: 030-2537381
 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Kinderastma.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)