Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Kinderastma.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Kinderastma.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

amber anja en ronald bakker

Geschreven op: Woensdag 11 April 2012 om 09:37
Ongepast of beledigend?

klopt het verhaal dat boslucht gezonder is voor onze
dochter 8 jaar,wij vroegen dit aan verschillende artsen
en zij zeiden allemaal dat er bij boslucht minder
stof in de lucht zit.
als iemand hier iets van weet gaarne hierop een reactie
want dan kunnen wij eventueel er aan gaan denken om
te verhuizen richting drenthe of overijssel
wij zijn er achter gekomen dat als wij op vakantie zijn
in een bosrijke omgeving dat zij veel minder last heeft
en meer energie. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Jl op Zaterdag 25 Juni 2016 om 20:03 Ongepaste reactie?

Ik weet dat mijn broer toen hij van de kop van overijssel (veel water) naar Arnhem verhuisde hij vrijwerl geen last meer had. Telkens als hij terug kwam wel weer


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Kinderastma.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)